Monipuolisia kursseja kolmessa kaupungissa - tässä esimerkkejä valikoimasta!

Inspiroivia luentoja lähes jokaiselle päivälle

Tapahtumia vauvoista vaareille

Ulos luontoon
Tunnistatko itsessäsi veneilijän tai eränkävijän? Haaveiletko retkeilystä luontoon? Aloita uusi harrastus tai syvennä taitojasi ja tietojasi!

Kursseista löydät niin yhden illan lyhytkursseja kuin pidempiä, teemoihin syvällisemmin paneutuvia kursseja aina veneilystä ja retkeilystä tähtitieteeseen. Kaikilla kursseilla pääset alan asiantuntijan oppiin.   

Tiedot ja taidot tuovat turvallisuutta liikuit sitten maalla tai vesillä. Kun osaat säännöt, merkit sekä tunnistat kasvit, niin retkeily on sujuvaa ja vältät merillä kivet ja karikot. Uusi vesiliikennelaki on tullut voimaan 1.6.2020. Oletko jo tietoinen uusista säädöksistä? Ovatko merenkulun turvalaitteet tuttuja? Osaatko lukea merikarttaa?  Vesiliikenteen kursseilla saat ajankohtaista tietoa ja päivität osaamistasi.  

Tartu tuumasta toimeen ja ilmoittaudu kurssille. Löydät kursseiltamme inspiraatiota, ideoita, tietoa ja taitoa! 

 

Luonto ja retkeily
 

Avoin yliopisto
Tiesitkö, että avoin yliopisto on kenelle tahansa verraton portti tieteen maailmaan? Halusitpa vahvistaa osaamistasi työelämässä, kohentaa yleissivistystä, tutustua yliopisto-opiskeluun tai vaikkapa viettää välivuotta opiskellen, on avoin yliopisto oiva paikka opiskella ikään ja pohjakoulutukseen katsomatta. Avoimen yliopiston opinnot on suunniteltu siten, että ne on mahdollista suorittaa työn ohessa.
 
Oletko kiinnostunut esimerkiksi psykologiasta, kasvatustieteistä, kielistä, luovasta kirjoittamisesta tai vaikkapa tulevaisuudentutkimuksesta? Espoon työväenopisto ja Vantaan aikuisopisto järjestävät useita opintokokonaisuuksia ja yksittäisiä jaksoja sekä Helsingin että Turun yliopiston tutkintovaatimusten mukaisesti.

Tarkemmat tiedot opetustarjonnasta löydät klikkaamalla kohtaa Haku ja sitten Laji: Avoin yliopisto – näin sinulle avautuvat kaikki Avoimen yliopiston kurssit. Käy kurkistamassa!
 
Avoin yliopisto